KatriNaRO

Title 2RO

ROA KatriNa fehernemu uzlet fő célcsoportja az önmagát és fehérneműjét imádó nő.

De azert mindig gondol ezeknek az erős és törődő nőknek a szeretteire is, ezert szamukra is minőségi, kényelmes és szexi darabok egész sora kacsintgat a polcokról és állványokról.

Két ilyen, fehérnemű szerelmes nő fantáziájából lelte meg a napvilágot a KatriNa. Nevében hordozva a női erőt, ami a Katrina hurrikánra utalva lett az üzlet neve és üzenete hordozója is.

2016 nyarán indult útjának a bugyi hurrikán ötlete, ami őszre valósággá is vált. Azóta csinos fekete és élénk magenta színekbe öltözve szolgálja ki nap mint nap azokat a vásárlókat, akik ugyan csak szeretik magukat és szeretteiket megajándékozni egy-egy különleges darabbal. Vagy esetleg egy ajándék utalvánnyal, amivel a meglepni kívánt személy kedvére választhat magának ajándékot.

Mi, nők, mindig észbe kell tartsuk, hogy az egyetlen ember, akitől maximális törődést és odafigyelést kapunk, az önmagunk. Mindenki szereti magát szexinek érezni, mindenki szereti érezni önmagában a magabiztosságot és mindenki szereti ha ezzel még együtt jár a kényelem is. Megérdemeljük azt a törődést, hogy az anyag, ami első körben érintkezik a bőrünkkel a legjobb legyen számunkra. Nem kell megalkudjunk kevesebbel, mint a legjobb.

 

 

KEPGALERIA